יעז היא חלק בלתי נפרד ממרקם החיים בעיר תל אביב. כחברה הממוקמת בתל אביב יש לה קשר הדוק לעיר ולמוסדות התכנון והביצוע שלה, ובזכות הניסיון והמוניטין הרב של יעז, יש לה חלק נכבד בבניין העיר ובשיפור פניה למען התושבים.
יעז היא אחת החברות היזמיות הבודדות שנבחרו ע"י "עזרה ובצרון" - חברת בת של עיריית תל אביב - להיות אחת הזכייניות לייזום וביצוע תמ"א 38 בעיר, אחרי שעמדה בכל הקריטריונים הנדרשים.
נוסף על זאת, בעיר העברית הראשונה מבנים רבים המיועדים לשימור, ויעז היא אחת החברות המובילות בתחום, עם התמחות בשימור מבנים בתל אביב. באמצעות צוות מהנדסים מובחר בעל ניסיון רב בשימור ספציפי בעיר, שימרה יעז מבנים רבים בת"א, שחלקם מבני מגורים (אחד מהם נבחר לאחד מחמשת המבנים היפים בעיר) וחלקם מבני ציבור.
מעבר לעבודות המיוחדות והמייחדות של העיר תל אביב, פועלת יעז בתל אביב גם בביצוע עבודות קבלניות שוטפות הכוללות: